• Teken- en vlooien bestrijding

  Teken- en vlooien bestrijding

 • Facebook

  Facebook

  Met facebook altijd op de hoogte van het laatste nieuws.
 • Operatie

  Operatie

  uw dier volgen tijdens de operatie

Welkom

Wij realiseren ons dat uw huisdier belangrijk voor u is en u uw dier de beste zorg wilt geven. Het is ons doel om samen met u de beste behandeling voor uw huisdier te kiezen en deze met u te bespreken. Wij vinden het zeer belangrijk dat u bij alle behandelingen zo lang mogelijk bij uw huisdier kunt blijven en bij operatieve ingrepen de behandeling door de glazen deuren kunt volgen.

Onze missie is om uw huisdier te behandelen op de wijze zoals wij onze eigen huisdieren behandelen: liefdevol, met respect en op de best mogelijke wijze!

Laatste nieuws

 • Gratis gebitscontrole

  Ook dit jaar zijn de maanden februari en maart de Maanden van de Gebitsverzorging. In het kader van deze landelijke actie organiseren wij in onze kliniek gratis gebitscontroles. De gebitscontroles worden gedaan door Jolanda en Leida, onze assistentes die zeer deskundig en ervaren zijn op het gebied van tandheelkunde.

  Lees meer »

 • Nieuwsbrief december 2015

  Hierbij kunt u verder "klikken" naar de nieuwsbrief van december. Ook kunt u hier onze bedrijfsvideo bekijken!

  Lees meer »

 • Rauwe vleesvoeding

  In het volgende nieuwsbericht attenderen wij u graag op een artikel waarin u het standpunt van de faculteit diergeneeskunde, Universiteit Utrecht, vindt met betrekking tot het geven van rauwe vleesvoeding aan hond en kat.

  Lees meer »